Ex-Prudential Securities CEO: Bitcoin ‚Attractive Part of Almost Any Portfolio‘

En annen Wall Street-veteran går inn for at kryptovalutaer skal legges til i de fleste porteføljer – i små mengder.

  • George Ball ser noen risikoer som kommer fra Fed-stimulansen.
  • Kontanter og Bitcoin kan bidra til å sikre disse risikoene.

I et intervju i dag med Yahoo Finance, antydet Wall Street-veteranen George Ball, tidligere administrerende direktør i Prudential-Bache Securities, at kryptovalutaer er et godt tillegg til nesten alle investeringsporteføljer.

„Det investerende publikum akkurat nå er bekymret – og de profesjonelle investorene er bekymret – for at Fed er bak kurven,“ sa Ball. „At mengden stimulans som er tenkt er kanskje større enn det som vil være nyttig det neste året eller to for økonomien.“

Mens han ser for seg en „ekstremt kraftig rebound“ for slutten av 2021, skaper den biten av gode nyheter et dilemma for investorer: Hvordan sikrer du deg i et marked der obligasjonsrentene stiger, tekniske aksjer kan skyldes for en korreksjon, og den amerikanske sentralen banken prøver å øke inflasjonen?

Svaret hans: kontanter og Bitcoin

„Den beste sikringen mot et risikomarked er kontanter,“ delte Ball.

“Kontanter lar deg sove trygt om natten og ta større risiko med investeringene du gjør. Med kryptovalutaene tror jeg det er et grunnleggende hydra-ledet skifte som gjør dem attraktive som en del — liten del — av nesten hvilken som helst portefølje. ”

Årsakene inkluderer en sikring mot inflasjon, hvis den virkelig kommer tilbake på en stor måte, men også for å dra nytte av økende etterspørsel fra private investorer. Når små investorer hopper fra å spekulere på aksjer til å spekulere i kryptovalutaer, kan de ende opp med å føre prisen på visse kryptoaktiva videre.

Det er en økende aksept blant mange finansielle rådgivere at kryptovalutaer som Bitcoin bør være en del av investorenes porteføljer, men ikke nødvendigvis en stor del. Shark Tank-medverten Kevin O’Leary avslørte for eksempel nylig at Bitcoin ville representere 3% av porteføljen sin til tross for å ha kalt mynten „søppel“ to år tidligere.

Har investert flere milliarder dollar i Bitcoin

Og mens cloud computing-selskapet MicroStrategy har investert flere milliarder dollar i Bitcoin, fungerer en liten tildeling også for selskaper. Meltem Demirors, Chief Strategy Officer hos CoinShares, sa til Decrypt i februar:

„Vår forskning antyder at 4% er en optimal bitcoin-tildeling for å starte.“

Ball er for tiden administrerende direktør i Sanders Morris Harris, et private equity- og formuesforvaltningsselskap. Han trakk seg fra Prudential-Bache, en del av Prudential Financial, i 1991 blant påstander fra Securities and Exchange Commission om at selskapet hadde bedraget investorer. Prudential betalte 2 milliarder dollar i straffer og restitusjon, selv om Ball selv aldri ble belastet.