Nasdaq FOMO tapaa salauksen: Tämä Bitcoin ‚IPO‘ voi rikkoa osakemarkkinoita

Johtava kryptovaihto Coinbase valmistelee julkista listausta ja voit haistaa FOMOa jo. Wall Street tekee mitä tahansa uuden kasvutarinan hyväksi.

Anteeksi Tesla, löysivätkö osakemarkkinat juuri uuden kultissuosikkansa?

Coinbase, 8 miljardin dollarin Bitcoin Code pörssi suunnittelee listautumisantia julkiseksi pörssiyhtiöksi . Kun rehottava spekulointi pyyhkäisee sijoitusmaailman, onko olemassa tuhoisampaa FOMO-yhdistelmää kuin kryptovaluuttojen maailma, joka on sukellut päätä pitkin vaahtoavaan tekniseen kuplaan?

Nasdaq Tech Bubble, Tavata Bitcoin

Bitcoinin massiivinen ralli vuonna 2017 on luultavasti yksi viimeisimmän muistin kuuluisimpia keinottelukuplia . Aiemmin tänä vuonna tapahtuneen pörssiromahduksen jälkeen viimeisin FOMO-villitys on ostanut pahoinpideltyjä osakkeita, joilla on erityinen halu konkurssiin. Koska nämä yritykset ovat viime aikoina kamppailleet, tekniikka-ala on edennyt eteenpäin .

Nasdaq, Bitcoin, Coinbase

Mikä taantuma? Nasdaq käy kauppaa ennätyksellisen korkealla tasolla. | Lähde: Yahoo Finance
Nikolan kaltaiset yritykset ( EV-yritys, joka ei ole vielä myynyt autoa ) ovat saaneet valtavia voittoja, kun taas vakiintuneet jättiläiset, kuten Amazon ja Apple, käyvät kauppaa ennätyksellisellä tasolla huolimatta Yhdysvaltain ennätyksellisistä työttömyysvaatimuksista .

Kirjoita Coinbase.

Suurimpana ja tunnetuimpana kryptovaluutanvaihtona se on löytänyt oikea aika listautumiseen.

Coinbase Eyeing Draftkingsin Uskomattoman Julkinen Menestys

Kuinka vaikea on kuvitella, että kun useammat eläkerahastot haluavat kolikon tai kaksi, kun kaupankäynnässä on sellaisia miljardimiehen Paul Tudor Jonesin kaltaisia legendoja, jotka ovat ostaneet bitcoineja inflaatiovakuutukseksi ? Varsinkin melkein jokaisessa suuressa keskuspankissa tulostetaan rahaa, kuten huomenna ei ole .

Koska bitcoinin rajallinen likviditeetti on, näkymä korkeammasta transaktiomäärästä olisi upea uutinen Coinbaselle. Bitcoin on helppo myyntiehdotus, samoin Coinbase. Siksi FOMO voi hulluksi.

Nykyinen kysyntä on todennäköistä, miksi Coinbase ei käy läpi perinteistä listautumista. Sen sijaan pörssi sukeltaa suoraan markkinoille suoran listauksen kautta.

Miksi luopua suuremmasta siivusta, kun tuote myy itsensä? Jos sinulla on kassavirta, suora listaus on järkevää. Nopea poistuminen (ei painostavia osakerekisteröintejä) ja nopea listaaminen ovat myös etuja.

Coinbase on epäilemättä nähnyt kuinka onnistunut Draftkingsin julkinen liike oli.

Salauskanta voisi hyötyä vastaavasta spekulointikysynnästä aloittavalla teollisuudessa. Samalla Coinbase saa tarvittavaa (ja halpaa) markkinointialtistusta.

Pitkäaikainen Arvo Osakkeenomistajille Tai Sisäpiirin Rahavaroitus?

Nasdaq ja Coinbase ovat FOMO-ottelu taivaassa. Julkisesti myytävä salausyrityksen altistuminen on edelleen harvinainen hyödyke, ja Wall Street haluaa mitä tahansa, jolla on kunnollinen kasvutarina.

Onko kulissien takana toinen selitys kiireelle IPO: lle? Voi olla, että indikaattorit alkavat viitata siihen, että taloudellinen sokerihäiriö on saavuttanut huippunsa ja sen sisäisen rahoituksen maksuaika.

Sillä välin katsotaan, kuinka hulluja asioita voi päästä Coinbase-osakkeisiin.